foto

Gökçe Bahadır

  • nar. 9.11.1981 (38 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kendi Yolumda
2017 Aşk Uykusu
2015 Bana Masal Anlatma
2011 Dedemin İnsanları
2009 Hırçın Kız Kadife (TV film)
2004 Yol Palas Cinayeti (TV film)

TV seriály

2018 Ufak Tefek Cinayetler (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (35)
2017 Adı Efsane (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Ufak Tefek Cinayetler (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Hatırla Gönül (TV seriál)
2013 Aramızda Kalsın (TV seriál)
2012 Kayıp Şehir (TV seriál)
2011 Sensiz Olmaz (TV seriál)
2006 Yaprak dökümü (TV seriál)
2005 Yine de Aşığım (TV seriál)
2003 Hayat Bilgisi (TV seriál)
Mühürlü Güller (TV seriál)
2002 Beşik Kertmesi (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 The 7th GQ Men of the Year Awards (TV pořad)
2018 The 6th GQ Men of the Year Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky