foto

Joseph Scoren

  • nar. 6.6.1964
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 9.8.2005 (41 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Přímý zásah
2003 Masakr na střední škole
Případ Mahowny
2002 Chicago
Cypher
Parťáci v akci
Torzo: Příběh Evelyn Dick (TV film)
2001 Kainovo pronásledování: Přísaha
Kdo je Cletis Tout?
Vysněná země (TV film)
1999 Vražedná dohoda (TV film)
1998 Epidemie lásky
1995 Android Affair, The (TV film)
Dárce
Mezi láskou a ctí (TV film)
1994 Pipe Dreams
1993 Ideální milenka
1992 Citizen Cohn (TV film)
1991 Conspiracy of Silence (TV film)
Nahý oběd
Tajemná záře

TV seriály

2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
Code Name: Eternity (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Vstup zakázán/Levitace člověka (S01E06)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace