foto

Erzsi Máthé

  • nar. 16.5.1927 (92 let)
    Budafok, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Prima Primavera
1994 Pá Drágám (TV film)
1987 S.O.S. Szobafogság! (TV film)
1986 Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 Osudná pomsta (TV film)
1983 A piac (TV film)
Erdő (TV film)
1982 Glória (TV film)
Mirandolina (divadelní záznam)
1981 Az úrhatnám polgár (divadelní záznam)
Utolsó alkalom (TV film)
1980 Pénzt Marijának (TV film)
Wiener Walzer (TV film)
1979 A hallgatás ára (TV film)
Használt koporsó (TV film)
Októberi vasárnap
1978 Amerikai komédia (TV film)
Muslincák a liftben (TV film)
1977 Bovári úr (TV film)
Öszi versenyek (TV film)
1976 Hongkongi paróka (divadelní záznam)
Sakk, Kempelen úr! (TV film)
1975 Lear király (divadelní záznam)
1974 Tigrisugrás (TV film)
1971 A Danaida (TV film)
A képzelt beteg (TV film)
Ember a vízben (TV film)
Sindibád
Áradat (TV film)
1970 A hódítás iskolája, avagy Don Juan bűnhődése (TV film)
Uborkafa (TV film)
1968 A Hamis Izabella
1967 Körözés egy csütörtök körül (TV film)
Miért beszél annyit Mrs. Piper? (TV film)
Nem vagyunk angyalok (TV film)
1966 Nagy fény
1965 Iván Iljics halála (TV film)
1964 Ezer év (TV film)
Özvegy menyasszonyok
1963 Tücsök
1962 Májusi fagy
1960 Virrad
1958 Dům pod skálou
Pašeráci
1957 Dvojí sukno
Külvárosi legenda
1956 Keserű igazság
1955 Deštivý večer

TV seriály

1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Hal fejbecsapva (E06)
Fánk forrón (E05)
Berántott sajt (E04)
další epizody (6)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1977 Nero, a véres költő (TV seriál)
1972 Černé město (TV seriál)
Egy szál rózsa (E06)
Az áruló (E05)
Két szomszédvár (E03)
další epizody (5)
1968 Szende szélhámosok (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Szeszélyes évszakok (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace