foto

Hugh Ross

  • nar. Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Píseň západu slunce
2011 Drakoleb (TV film)
Železná lady
2010 First Night
2009 Dorian Gray
2008 Bronson
2007 Extraordinary Rendition
Hannibal - Zrození
2006 Pinochet in Suburbia (TV film)
2002 Post
Shackleton (TV film)
Tři sestry a jeden pohřeb
Čtyři pírka: Zkouška cti
2001 Charlotte Gray
Men Only (TV film)
Mlhy Avalonu (TV film)
1998 Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
1996 Trainspotting
1995 Sharpova bitva (TV film)
Sharpovo zlato (TV film)
Sharpův meč (TV film)
1992 Advocates II (TV film)
Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku (TV film)
Vysoká hra patriotů
1991 Advocates I (TV film)
1990 Plod noci
1988 Codename: Kyril (TV film)
1978 Killer's Moon

TV seriály

2015 The Team (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 Psychoville (TV seriál)
2008 The Palace (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2005 Egypt (TV seriál)
2004 Mine All Mine (TV seriál)
Moře duší (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 The Cazalets (TV seriál)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1998 Invasion: Earth (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Family Money (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Warburg: A Man of Influence (TV seriál)
1990 Kinsey (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Láska na laně (S05E02)
1989 4 Play (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
Pickwick Papers, The (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Jury (TV seriál)
1979 Screenplay (TV seriál)
1978 Tycoon (TV seriál)
1977 Anna Karenina (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Kate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)

Dokumentární

2018 Married to a Paedophile (TV film)
2014 Tribes of the Moon: The Making of Nightbreed
2011 Temné události (TV seriál)
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
1988 God's Frontiersmen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace