foto

Onur Ünsal

  • nar. 23.5.1985 (34 let)
    Izmir, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aden
2013 Erkek Tarafı: Testosteron
Jîn
2011 Kaybedenler Kulübü
2010 New York’ta Beş Minare
2008 Devrim Arabaları
Pandoranin kutusu
2006 Saskin
2004 Eğreti Gelin

TV seriály

2011 İstanbul'un Altınları (TV seriál)
2008 Bir Varmış Bir Yokmuş (TV seriál)
Canim ailem (TV seriál)
2006 Ezo Gelin (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)
2000 Hırsızın Oğlu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky