foto

Sarah Selby

  • nar. 30.8.1905
    St. Louis, Missouri, USA
  • zem. 7.1.1980 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Friendships, Secrets and Lies (TV film)
1977 City, The (TV film)
1975 Huckleberry Finn (TV film)
1973 Nejlepší atlet světa
1967 Nedělejte zmatek
1965 Velké závody
1964 Taggart
1962 Moon Pilot
Tower of London
1957 Gunfire at Indian Gap
Nezapomenutelná láska
No Time to Be Young
Short Cut to Hell
Stopover Tokyo
1955 Good Morning, Miss Dove
The McConnell Story
Válečný pokřik
1954 Country Girl
Men of the Fighting Lady
1953 A Lion Is in the Streets
Battle Circus
Mister Scoutmaster
System, The
1952 Odstřelovač
The Iron Mistress
1951 Jim Thorpe -- All-American
1950 Perfect Strangers
Side Street
1949 Beyond the Forest
Prison Warden
1948 Train to Alcatraz
Trapped by Boston Blackie
1947 Dvojí život
Stork Bites Man
That's My Man
The Fabulous Texan
1946 Idea Girl
Little Iodine
One Exciting Week
Swell Guy
1945 Earl Carroll Vanities
The Beautiful Cheat
The Naughty Nineties
The Strange Affair of Uncle Harry
Zázračný muž
1944 Her Primitive Man
Kletba kočičích lidí
San Diego I Love You
1943 The Seventh Victim

TV seriály

1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Caesar and Me (S05E28)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Room for One More (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál) - a.z.
Father Knows Best (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Halls of Ivy (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
My Favorite Husband (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1950 Hollywood Theatre Time (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace