foto

Péter Végh

  • nar. 17.2.1960 (59 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vándorszínészek
2015 Ól
2014 Rokonok (divadelní záznam)
2011 Vielleicht in einem anderen Leben
2009 Vysílání
2004 Magyar vándor
1999 Európa expressz
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)

TV seriály

2013 Hacktion (TV seriál)
A nyughatatlan (S05E12)
1989 Eszmélet (TV seriál)
Kései sirató (E05)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky