foto

Therese Sandersson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2014 Tillbaka till Bromma
2013 Zločiny z vášně: Mrtvá nevěsta (TV film)
Zločiny z vášně: Růže, polibky a smrt (TV film)
Zločiny z vášně: Smrt milovaného
Zločiny z vášně: Tichý zabiják (TV film)
2012 Call Girl
2008 LasseMajas detektivbyrå - Kameleontens hämnd
2006 Offside
2005 Krama mig

TV seriály

2019 Den inre cirkeln (TV seriál)
Korten på bordet (E08)
Allt är förlorat (E07)
Vända kanonerna (E06)
další epizody (8)
2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 1 (E01)
Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Farang (TV seriál)
Del 8 (S01E08)
Del 7 (S01E07)
Del 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 The Hundred Code (TV seriál)
Nicht deine Schuld (E11)
Geheimnisse (E10)
Stillleben (E09)
další epizody (11)
2011 Stockholm - Båstad (TV seriál)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
Gamen (S03E03)
2004 Danslärarens återkomst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky