foto

Ray Brooks

  • nar. 20.4.1939 (80 let)
    Brighton, East Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 My Funny Valentine - vyp.
1990 Svět Eddie Wearyho (TV film)
1982 Some Of Your Bits Ain't Nice
1977 That's Carry On! - a.z.
1974 House of Whipcord
1973 Assassin
Thinking Man As Hero (TV film)
Tiffany Jones
1972 Alice's Adventures in Wonderland
Carry On Abroad
Flesh and Blood Show, The
1970 Poslední granát
1966 Daleks' Invasion Earth: 2150 A.D.
1962 H.M.S. Defiant
Play It Cool
1960 Julius Caesar (TV film)
1959 Captured

TV seriály

2001 Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
1983 Smrt soudního znalce (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
1981 Carry on Laughing (TV seriál) - a.z.
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
1972 Late Night Theatre (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Muž odnikud (E16)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1970 Question of Sport, A (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace