Reklama

Reklama

André the Giant

André the Giant

nar. 19.06.1946
Grenoble, Francie

zem. 27.01.1993 (46 let)
Paříž, Île de France, Francie

Zajímavosti (9)

Princezna Nevěsta (1987)

  • Během takzvaného souboje důvtipu vše, co řekne Vizzini (Wallace Shawn), dává smysl, paradoxně ho ale nenapadlo, že by mohly být otrávené oba poháry. V určitý moment, kdy zmíní, že Westley (Cary Elwes) zdolal Fezzika (André René Roussimoff), tudíž je mimořádně silný, si můžeme všimnout, že Westleymu ztuhnul úsměv, ale když Vizzini opět začal mluvit, tentokrát o souboji s Inigem (Mandy Patinkin), Westleymu došlo, že Vizzini prostě plácá a nemá ponětí, který pohár je otrávený, a opět se na něj usmál. (Nick321)

Princezna Nevěsta (1987)

  • Je celkem úsměvné, že Fezzik (André René Roussimoff) v pohádce léčí Iniga (Mandy Patinkin) z opilosti, při pomyšlení, že André René Roussimoff byl světovým rekordmanem v pití alkoholu, během 6 hodin dokázal vypít 119 lahví piva o obsahu 12 uncí, což činí přibližně přes 42 litrů. (Nick321)

Ničitel Conan (1984)

  • Dagotha, vzkříšeného obřího boha s rohem, hrál francouzský 2,24 metrů vysoký profesionální wrestler André the Giant. V titulcích ale uveden nebyl, protože se ve filmu objevil pouze v kostýmu. (Rominator)

Arnold Schwarzenegger

  • André the Giant bol známy tým, že platil vždy on, ak nebol práve hosťom. Keď chcel raz Arnold zaplatiť, André ho chytil, nadvihol a odniesol ho naspäť k stolu, kde ho posadil na stoličku so slovami: "Platím ja." (busev)

Herec

Host

Ovládací panel

Reklama

Reklama