foto

Linda Miller

  • nar. 16.9.1942 (77 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Too Many Cooks (TV film)
2009 Znovu 17
2000 Vykoupení
1999 2 Little, 2 Late
1990 Dark Romances Vol. 2
1988 Elvis and Me (TV film)
1980 Night of the Juggler
Seizure: The Story of Kathy Morris (TV film)
1978 Rozvedená žena
1976 Alice, sladká Alice
Letní láska
1967 Strange Rampage

TV seriály

2008 3Way (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nezlomný charakter (S03E01)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ukradené miliony (S01E22)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Standoff (S11E04)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Mr. President (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 The Mississippi (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky