foto

Gerard Wilson

  • nar. 24.6.1915
  • zem. 3.6.2008 (92 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1981 Golden Gate (TV film)
1980 Marriage Is Alive and Well (TV film)
1979 Hlas krve (TV film)
Mind Over Murder (TV film)
1978 Hunters of the Reef (TV film)
Ski Lift to Death (TV film)
1976 Law and Order (TV film)
1974 House on Skull Mountain, The
1966 Street Is My Beat, The
1964 Strange Compulsion
1963 The Plot Thickens (TV film)
1957 Sbohem, armádo
1956 The Violent Years

TV seriály

1980 Here's Boomer (TV seriál)
1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
1956 The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Those Whiting Girls (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace