foto

Sope Dirisu

  • nar. 9.1.1991 (29 let)
    Edgware, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 His House
2019 A Battle in Waterloo
2017 Sand Castle
2016 Lovec: Zimní válka

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (8)
2018 Next of Kin (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Humans (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2017 The Halcyon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Pád střemhlav (S03E01)
2015 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Prázdné místo (TV seriál)
2014 Siblings (TV seriál)
Utopia (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2013 Textilka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky