foto

Alison Fernandez

  • nar. 20.7.2005 (14 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Life-Size 2 (TV film)
2017 An American Girl Story: Summer Camp, Friends for Life (TV film)
Devil's Whisper
Logan: Wolverine
2014 Želvy Ninja

TV seriály

2019 Team Kaylie (TV seriál)
For the People (TV seriál)
One Big Happy Family (S02E05)
2018 Bylo, nebylo (TV seriál)
Leaving Storybrooke (S07E22)
Homecoming (S07E21)
Is This Henry Mills? (S07E20)
další epizody (11)
2017 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Sixty (S03E16)
Bylo, nebylo (TV seriál)
The Eighth Witch (S07E10)
One Little Tear (S07E09)
Pretty in Blue (S07E08)
další epizody (10)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
Week in Review (S02E18)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Forty-Nine (S03E05)
Chapter Thirty-Seven (S02E15)
2015 Mezi námi medvědy (TV seriál)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Štěnice postelní (S03E02)
Den matek (S03E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Otec má vždycky pravdu (S16E12)
2014 One Bad Choice (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zločinné myšlenky (S15E23)
Amaro se hájí (S15E11)
2013 Clarence (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Slepice (S01E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vojenská spravedlnost (S15E08)
Neladící hlasy (S15E07)
Her Negotiation (S14E24)
další epizody (4)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lost Reputation (S14E01)
Official Story (S13E12)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Missing Pieces (S13E05)

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky