foto

Fred Carson

  • nar. 5.11.1923
    Harlengin, Texas, USA
  • zem. 31.7.2001 (77 let)
    North Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 The Great Cash Giveaway Getaway (TV film)
1972 Deadly Harvest (TV film)
1971 Crosscurrent (TV film)
Švindl
1968 Víc mrtvý než živý
1966 Paradise, Hawaiian Style
1964 Apache Rifles
He Rides Tall
Rychlý pistolník
1963 Wall of Noise
Čtyři z Texasu
1958 Pirát
1957 Gun for a Coward
Shoot-Out at Medicine Bend
Souboj v Durangu
1956 A Day of Fury
Red Sundown
The First Traveling Saleslady
1955 The Fighting Chance
The Man from Bitter Ridge
1954 Destry
The Black Dakotas
The Lawless Rider
1953 Jack McCall Desperado
Son of the Renegade
The Charge at Feather River
The Golden Blade
The Redhead from Wyoming
The Veils of Bagdad
1952 The Battle at Apache Pass
1951 Silver Canyon
1950 Frenchie
Hills of Oklahoma
Kansas Raiders
Rider from Tucson
Stage to Tucson
Tarzan and the Slave Girl
1949 Hellfire
1947 Under Colorado Skies

TV seriály

1976 City of Angels (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Shaft (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1951 The Adventures of Kit Carson (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace