foto

Warren Vanders

  • nar. 23.5.1930
    San Fernando, California, USA
  • zem. 27.11.2009 (79 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Jsem uprchlý trestanec (TV film)
1985 Hell Town (TV film)
1981 Child Bride of Short Creek (TV film)
1978 Hot Lead and Cold Feet
1977 In the Glitter Palace (TV film)
1976 Mayday at 40,000 Feet! (TV film)
1975 Nevada Smith (TV film)
Rooster Cogburn
The Last Day (TV film)
1974 Bonanza - Ride the Wind (TV film)
Tribe, The (TV film)
Twice in a Lifetime (TV film)
1972 Mstitelé
1970 Cutter's Trail (TV film)
1969 Il Prezzo del Potere
1968 Stay Away, Joe
The Split
1967 Krutá noc
1961 The Great Impostor

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Jessica Novak (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Stagecoach West (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Bermuda Triangle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace