foto

Laurie Main

  • nar. 29.1.1929
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.2.2012 (83 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
1992 Máma a táta zachrání svět
1989 Zlá macecha
1986 My Chauffeur
Slavný Myší Detektiv - a.z.
1984 Korsičtí bratři
1982 Facts of Life Goes to Paris, The (TV film)
1980 Soutěž
1977 Herbie jede rallye
1976 Podivný pátek
1975 My Father's House (TV film)
1972 Private Parts
1971 Cat Ballou (TV film)
1970 Darling Lili
Night Chase (TV film)
Za jasného dne uvidíš navždy
1969 Target: Harry
1967 Krutá noc
Scorpio Letters, The (TV film)
1966 Munster, Go Home!
1964 I'd Rather Be Rich
My Fair Lady
1963 The Punch and Judy Man
Three Stooges Go Around the World in a Daze, The
1961 Phantom of the Horse Opera
1958 Whole Truth, The
1955 The Master Plan
1953 The Yellow Balloon

TV seriály

1984 Punky Brewster (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Casablanca (TV seriál)
1980 Scruples (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1974 Land of the Lost (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Hey, Landlord (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Great Ghost Tales (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Fair Game (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace