foto

Bohdan Poraj

  • nar. 1.7.1973 (44 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Piráti na vlnách
2006 Stormbreaker
2005 Případy inspektora Lynleyho: Nákaza mocí (TV film)
2004 Den D (TV film)
Perly královny ze Sáby
2001 Enigma

TV seriály

2016 Stan Lee's Lucky Man (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2013 Vicious (TV seriál)
2009 Miranda (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
NY-LON (TV seriál)
2001 Late Boomers (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hledání Severozápadní cesty (TV seriál)
2003 Zabít Hitlera (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace