foto

Sean Amsing

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Podrazák (TV film)
2012 American Mary
Big Time Movie (TV film)
Camera Shy
2011 Na stopě vrahovi (TV film)
2009 Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (TV film)
2008 Control Alt Delete
2007 Jako zamlada
2004 Divoká jízda
2001 Bones
1999 Rollercoaster
1998 Podezřelé chování
1997 Hvězdná brána: Děti bohů (TV film)
1996 The Prisoner of Zenda, Inc. (TV film)
Ve jménu spásy

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
Clash by Night (S01E08)
Fallen Angel (S01E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Byzantium (S14E08)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Fifteen: Nighthawks (S02E02)
2016 Aftermath (TV seriál)
Where the Dead Men Lost Their Bones (E11)
Shut Eye (TV seriál)
The Fool (S01E03)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Package Deal (TV seriál)
2012 Clients from Hell (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Kyle XY (TV seriál)
Hands on a Hybrid (S02E11)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Kruh se uzavírá (S06E22)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Caitlin's Way (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Sabrina the Animated Series (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Extreme Dinosaurs (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace