foto

Ronald W. Browne

  • nar. 6.7.1927
    Westwood, California, USA
  • zem. 7.3.2011 (83 let)
    Thousand Oaks, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1980 Once Upon a Family (TV film)
1979 Better Late Than Never (TV film)
Captain America (TV film)
1978 Islander, The (TV film)
1977 Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)
1973 Call to Danger (TV film)
She Lives! (TV film)
Trader Horn
1972 Weekend Nun, The (TV film)

TV seriály

2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlaté finále (S08E22)
Fezův duch (S08E21)
Láska a válka (S08E20)
další epizody (15)
2005 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ukradený klaun (S08E07)
Konec jedné éry (S08E06)
Striptýz (S08E05)
další epizody (21)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dárky dětem (S07E11)
Překvapení (S07E10)
Doupě (S07E09)
další epizody (29)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
To my nebereme (S06E06)
Jsem volný (S06E05)
další epizody (22)
2002 That '80s Show (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Šok (S05E10)
Černý pes (S05E09)
Děkuju ti (S05E08)
další epizody (25)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce Erica Formana (S04E12)
Třetí kolo u vozu (S04E11)
Red a Stacy (S04E10)
další epizody (28)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Mary a Scoochie, 2. část (S06E18)
Není nad šoubyznys (S06E10)
2000 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hydova vánoční párty (S03E09)
Jackie balí Hyda (S03E08)
Šílenství po dítěti (S03E07)
další epizody (23)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dick dobývá Manhattan, 2. část (S06E05)
Dick dobývá Manhattan, 1. část (S06E04)
Dickova indiskrétnost (S06E03)
další epizody (14)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Laurie se stěhuje (S02E11)
Redovy narozeniny (S02E10)
Cigareta (S02E09)
další epizody (24)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dobročinný Dick (S05E08)
Dračice Sally (S05E07)
Dicku, kdo přijde na večeři? (S05E06)
další epizody (14)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat) (S01E11)
Mizerná neděle (S01E10)
další epizody (12)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Neslušný Dick (S04E08)
D III: Soudný den (S04E07)
Já jsem "pětistopý Dick“! (S04E06)
další epizody (11)
1997 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Noční můra na Dick Street - část 1. (S02E25)
Světská sláva, polní tráva (S02E23)
Dick proniká do vyšších kruhů (S02E20)
další epizody (5)
1996 My z přístavu (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dick v ilegalitě - část 1. (S02E01)
Uvězněný Dick (S01E20)
Dick je z Marsu, Sally z Venuše (S01E04)
další epizody (5)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)
1991 Man of the People (TV seriál)
Princesses (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
Working Girl (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Coming of Age (TV seriál)
1986 Fast Times (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1983 Just Our Luck (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1980 Secrets of Midland Heights (TV seriál)
1979 Billy (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace