foto

László Lippai

  • nar. 28.12.1959 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Jejich ostrov
1995 Helyet az ifjúságnak (TV film)
1994 40 millió (TV film)
Devictus Vincit (TV film)
1993 A pályaudvar lovagja (TV film)
1991 Hamis a baba
Hölgyek és urak (TV film)
1987 A Palika (TV film)
1986 A kertész kutyája (TV film)
1984 Béla király (TV film)
Csendélet (TV film)
Györgyike, drága gyermek (TV film)
Ty zatracený živote
1983 Hatásvadászok

TV seriály

1993 Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Mozgó Trezor (E05)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace