foto

Jim O'Doherty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Community Service (TV film)

TV seriály

2015 Benders (TV seriál)
Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 The Pursuit of Happiness (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Basket Case 3
1990 Megaville
1989 Nahá lež (TV film)

TV seriály

2011 Nakopni to (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ukradené auto (S01E14)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1992 Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
1990 Ženatý se závazky (TV seriál)
Bud s Marcy (S04E22)
1989 Nutt House, The (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
2011 Nakopni to (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky