foto

Miklós Gurbán

  • nar. 13.11.1951 (68 let)
    Endrőd, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Ötvenéves találkozó (TV film)
2001 Zsaruvér és csigavér: A királyné nyakéke (TV film)
1999 Európa expressz
1998 Vášeň
1997 A nagy fejedelem (TV film)
1994 40 millió (TV film)
A kert (TV film)
1991 Szürkület
1990 Anyegin (TV film)
Fehér kócsagok (TV film)
1989 Erdély aranykora (TV film)

TV seriály

2003 Lili (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Szabadesés (E06)
Gyerekcsínyek (E05)
Gyilkos csomag (E04)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
Lány a híd alatt (E03)
A dögkút (E02)
Kazetta a szemüvegtokban (E01)
1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (10)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós

Herecká filmografie

Filmy

2007 A kísértés (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky