foto

Edward Clayton

  • nar. 9.10.1940 (78 let)
    Shelfield, Staffordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Na špičce jazyka (TV film)
1998 Goodnight Mister Tom (TV film)
Zakázané ovoce
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1989 First and Last (TV film)
Wilt
1988 Paris by Night
1987 Bell-Run, The (TV film)
1984 Ohnivé oči
Pericles, Prince of Tyre (TV film)
1980 Prostitute
1979 Song of the Shirt

TV seriály

2015 Arthur & George (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
1999 Pure Wickedness (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Calling the Shots (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
Bunch of Five (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
1990 Kinsey (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1988 Contract, The (TV seriál)
Hale and Pace (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 A Sort of Innocence (TV seriál)
Boon (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Ladies in Charge (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Goodnight and God Bless (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace