foto

Maria Fernanda

  • nar. 27.10.1928 (90 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Chico Rei
1977 Virilidad a la española
1976 Amor casi... libre
1959 Tumulto de Paixões
1956 Amazon Trader, The
1948 Terra Violenta

TV seriály

1988 Olho por Olho (TV seriál)
1983 Moinhos de Vento (TV seriál)
1979 Pai Herói (TV seriál)
1975 Gabriela (TV seriál)
1963 Morta Sem Espelho, A (TV seriál)
1956 E o Vento Levou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace