foto

Neil LaBute

  • nar. 19.3.1963 (56 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Seconds of Pleasure
2017 10 K
2016 The Mulberry Bush
2015 Hříšný víkend
2014 My America
2013 Sametové ráno
Some Girl(s)
2012 BFF
2011 Bench Seat
2010 sexting
2008 Tlustý prase (divadelní záznam) - divadelní hra
2006 Rituál
2003 Sexuální rekonstrukce - scénář, divadelní hra
2000 Bash: Latterday Plays (TV film)
Tumble
1998 Tví přátelé a sousedé
1997 Mezi námi muži

TV seriály

2018 Van Helsing (TV seriál)
Crooked Steps (S03E08)
Hunted Down (S03E07)
Super Unknown (S03E02)
další epizody (4)
2017 Van Helsing (TV seriál)
Began Again (S02E01)
2016 Van Helsing (TV seriál)
Nothing Matters (S01E06)
Help Me (S01E01)
2015 Billy & Billie (TV seriál)
2013 Full Circle (TV seriál)
2012 My America (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1986 High School Spirits

Dokumentární

2009 Cleanflix
2008 Killer at Large
2004 Film Trix 2004
2003 A Decade Under the Influence
1998 Independent's Day (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2017 10 K
2016 The Mulberry Bush

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace