foto

Ivor Salter

  • nar. 22.8.1925
    Taunton, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.6.1991 (65 let)
    Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 House of Whipcord
The Amorous Milkman
1973 Tiffany Jones
1972 Four Dimensions of Greta
Lady Caroline Lamb
1965 Be My Guest
1964 Murder Ahoy
Who Was Maddox?
1963 Birth of a Private Man, The (TV film)
Man Who Finally Died, The
1959 Desert Mice
1957 Heart Within, The

TV seriály

1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Slinger's Day (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 The Tripods (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
Don't Wait Up (TV seriál)
Give us a Break (TV seriál)
1982 Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Boy with Two Heads, The (TV seriál)
1973 Men of Affairs (TV seriál)
Sir Yellow (TV seriál)
1972 In for a Penny (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Shadows of Fear (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
What Maisie Knew (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Turn Out the Lights (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
Take a Pair of Private Eyes (TV seriál)
The Corridor People (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
William (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
Pathfinders in Space (TV seriál)
Paul of Tarsus (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Garry Halliday (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Moonstone, The (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Duty Bound (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
The Lost King (TV seriál)
1957 Silver Sword, The (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Lenny Henry Show, The (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace