foto

Asunción Molero

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Amor casi... libre
1975 Yo la vi primero
1973 Celos, amor y Mercado Común
Me has hecho perder el juicio
No encontré rosas para mi madre
Rebelión de las muertas, La
1972 Vikingo, El
1967 Operación cabaretera
1965 Aquella joven de blanco
1963 Llegar a más

TV seriály

1980 Cervantes (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Don Quijote von der Mancha (TV seriál)
Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro de humor (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky