foto

Susanne Wilhelmina

  • nar. Hiltrup, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
2005 Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
2003 Der Augenblick der Begierde (TV film)
Sitte - Hase & Igel, Die (TV film)
2001 Das schwangere Mädchen (TV film)
Jako lovná zvěř (TV film)
2000 Spuren im Eis - Eine Frau sucht die Wahrheit (TV film)
1999 Der Schrei des Schmetterlings (TV film)
1993 Polski Crash (TV film)
1991 Manta - Der Film
1990 Ach, Boris...

TV seriály

2007 Lutter (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Sonntags geöffnet (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Tanec na sopce (S01E05)
1992 Sterne des Südens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace