foto

Toni Palmer

  • nar. 17.9.1932 (87 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Over Here (TV film)
1993 Mladí Američané
1987 Personal Services
1985 Blue Money (TV film)
Doktor a ďáblové
1983 Keep Off the Grass
1981 Francouzova milenka
1980 Sir Henry na panství Rawlinson
1975 Spiknutí žen (TV film)
1972 Naše slečna Fred
Vzhůru na frontu
1967 Smashing Time
1965 Game for Three Losers
Joey Boy
1963 Hrdina malého světa
Strictly for the Birds
What a Crazy World
1960 Too Hot to Handle

TV seriály

2004 Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2000 Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Boyz Unlimited (TV seriál)
Harry and the Wrinklies (TV seriál)
1998 Správný ženský (TV seriál)
1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1995 Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 King & Castle (TV seriál)
1985 All in Good Faith (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Mog (TV seriál)
The Bright Side (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 No Place Like Home (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Potter (TV seriál)
Take My Wife... (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
The Sound of Laughter (TV seriál)
1976 The Chiffy Kids (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1967 Old Campaigner, The (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 Lance at Large (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 The Dame Edna Experience (TV pořad)
1966 Late Show London (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky