foto

John Line

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 5 posledních lásek
2003 Crust
1984 Jiná země
1961 Dangerous Afternoon
Rag Doll
1957 Rupert of Hentzau (TV film)

TV seriály

1997 Grand, The (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Poor Little Rich Girls (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
Brookside (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Operace Susie (S05E02)
1981 County Hall (TV seriál)
1980 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
To Serve Them All My Days (TV seriál)
1978 The Sandbaggers (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
Out of Bounds (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Moody and Pegg (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace