foto

Juliana Carneiro da Cunha

  • nar. 19.1.1949 (70 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amores de Chumbo
Odliv
2014 Les Naufragés du Fol Espoir
2003 Tambours sur la digue (TV film)
2001 Lavoura Arcaica
1982 O Homem do Pau-Brasil

TV seriály

2018 Assédio (TV seriál)
2005 Hoje É Dia de Maria (TV seriál)
1988 Olho por Olho (TV seriál)
1987 Carmem (TV seriál)
Helena (TV seriál)
1986 Selva de Pedra (TV seriál)
1985 De Quina pra Lua (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace