foto

Irén Varga

  • nar. 2.7.1926 (93 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Régimódi történet (divadelní záznam)
1979 Ez a Józsi ez a Józsi
1978 Fent a Spitzbergáknál (TV film)
1975 Utolsó padban (TV film)
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
Kdo je ve vajíčku?
1973 Az ördög cimborája (TV film)
1971 A visszaeső bűnös (TV film)

TV seriály

1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A holtak nem beszélnek (S03E03)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace