foto

Kevin McClatchy

  • nar. 1.9.1963 (55 let)
    Los Gatos, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zlo s lidskou tváří
2018 Gentleman s pistolí
2017 The Street Where We Live
2010 Láska a jiné závislosti
Minus One
Nezastavitelný
2009 And the Winner Is...
Measured Sacrifice
2008 Horská bouda
2002 5 Card Stud
Drama v pensylvánském dole (TV film)
1999 Curse, The

TV seriály

2016 Outsiders (TV seriál)
Farrell Wine (S01E01)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Enigma (S01E15)
2000 Akta X (TV seriál)
Cesta temnoty (S08E07)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Babiččina smrt (S01E23)
Pohotovost (TV seriál)
Dvojitě slepý pokus (S05E12)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2006 War That Made America, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace