foto

Pál Somogyvári

  • nar. 19.10.1924
    Pakod, Maďarsko
  • zem. 1.10.1994 (69 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Kard és kocka (TV film)
1984 Misi mókus kalandjai
1982 Beze stopy
1981 Lišáček Lup
1977 Bovári úr (TV film)
1974 A farkasok (TV film)
1972 Férfiak mesélik... (TV film)
Három affér (TV film)
1971 Rézpillangó (TV film)
1970 Kedd, szerda, csütörtök (TV film)
1968 Az élő Antigoné (TV film)
Irány Mexikó (TV film)
Vrabec je taky pták
1966 Búcsú a kikötőben (TV film)
1965 A távirat (TV film)
Az asszony beleszól (TV film)
1964 Dáma-hetes-ász... (TV film)
1963 Foto Háber
Fáklyaláng (TV film)

TV seriály

1989 Égető Eszter (TV seriál)
Menekülők és maradók (E06)
Tanyai internátus (E05)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Kultúrház avatás (E06)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Estétől reggelig (E07)
Én, Strasznov Ignác, a szélhámos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky