foto

László Soós

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Janus
1989 Randevú Budapesten
1988 A nagy képmás (TV film)
Volt egyszer egy úrlovas (TV film)
1987 A komáromi fiú (TV film)
Lena: My 100 Children (TV film)
1985 Majd belejössz, Pistám! (TV film)
Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1984 Bástyasétány hetvennégy
Szerelmek (TV film)
1982 Glória (TV film)
II. József császár (TV film)
1981 Dočasný ráj
Halál a pénztárban (TV film)
Hínár (TV film)
1980 A Sipsirica (TV film)
IV. Henrik király (TV film)
Látástól vakulásig (TV film)
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
Fegyverletétel (TV film)
Gombó kinn van (TV film)
Októberi vasárnap
Pevnost
1978 A Zebegényiek (TV film)
Saroküzlet (TV film)
1977 A kard
Császárlátogatás (TV film)
Naponta két vonat (TV film)
Szerelem bolondjai (TV film)
Ékezet
1976 II. Richárd (TV film)
1975 Auto
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
Synové ohně
1972 Romantika

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Előszezon (E38)
Az utolsó akció (E37)
další epizody (6)
1994 Kisváros (TV seriál)
A fegyvercsempész (E29)
Szemet szemért (E25)
A trónörökös látogatása (E23)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Utazás, szépséghibákkal (E05)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
Katalin vagy Thémire (E05)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1977 Fejezetek a Rákóczi-szabadságharcból (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace