foto

István Wohlmuth

  • nar. 15.6.1953 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Sacra Corona
1980 Fehér rozsda (TV film)

TV seriály

1993 Privát kopó (TV seriál)
Öngyilkos gyilkosságok (E04)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace