foto

Péter Czibulás

  • nar. 20.1.1940
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 29.9.2003 (63 let)
    Törökbálint, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Doktor Minorka Vidor nagy napja
1983 Gyertek el a névnapomra
Hatásvadászok
1981 Transport smrti
1979 Októberi vasárnap

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
1989 Linda (TV seriál)
Aranyháromszög (S03E02)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A náluk hatalmasabb Isten (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace