foto

Elizabeth Begley

  • nar. 1907
    Belfast, Irsko, Velká Británie
  • zem. 1993
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Harry's Game (TV film)
1964 Kožené bundy
1961 Dangerous Afternoon
1960 Sons and Lovers

TV seriály

1976 The Crezz (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
In for a Penny (TV seriál)
Tales from the Lazy Acre (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Sinners, The (TV seriál)
1969 Liver Birds, The (TV seriál)
Mind of Mr. J.G. Reeder, The (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Jango (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace