foto

Donald Gee

  • nar. 28.9.1937 (81 let)
    Stockport, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Zabij mě něžně
2000 Lady Audley's Secret (TV film)
1996 Girl, The (TV film)
1988 Slzy v dešti (TV film)
1985 Kam poletíš, holoubku? (TV film)
1983 Stan's Last Game (TV film)
1981 Timon Aténský (TV film)
1980 Rear Column, The (TV film)
1974 If There Weren't Any Blacks You'd Have to Invent Them (TV film)
1973 Soap Opera in Stockwell (TV film)
1971 Unman, Wittering a Zigo
1968 Bofors Gun, The
Journey Into Midnight
1965 Ferry Cross the Mersey

TV seriály

2002 Born and Bred (TV seriál)
2000 Chambers (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Oh, Doctor Beeching! (TV seriál)
1987 Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Late Starter (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Driving Ambition (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Pictures (TV seriál)
1982 Play for Tomorrow (TV seriál)
1981 Olympian Way, The (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
Mr. Big (TV seriál)
Roof Over My Head, A (TV seriál)
1976 One-Upmanship (TV seriál)
1975 Looking for Clancy (TV seriál)
The Fight Against Slavery (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Black and Blue (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Silver Sword, The (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace