foto

Henning Jensen

  • nar. 5.1.1943 (77 let)
    Store Heddinge, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kollision
2015 Léto '92
2011 Noget i luften
2010 Bob bob Bølle Bob - Alletiders helt
Pravda o mužích
2008 Co nikdo neví
Disco žížaly
Gaven
Uchazeč
2006 Po svatbě
2005 Mladý Andersen
2003 Annas dag
2002 Dina
Skoda
2001 Hrabě Axel
Meningen med Flemming
Rozhýbej to!
2000 Blikající světla
Pyrus på pletten
1998 Den blå munk
1997 Barbara
1995 Elsker elsker ikke...
1991 Evropa
1989 Retfærdighedens rytter
1988 Médea (TV film)
1987 Hip hip hurra!
Ligusterkrigeren
Peter von Scholten
1985 Elise
1983 Der er et yndigt land
Udenrigskorrespondenten
1981 Jeppe på bjerget
1979 Skal vi danse først?
1978 Fængslende feriedage
Lille spejl
1977 Nyt legetøj
Piger til søs
1976 Den korte sommer
1974 Nitten røde roser
1973 Dr. Knock (TV film)
Tango (TV film)
1971 Rundt om Selma (TV film)
1969 Mig og min lillebror og Bølle
1965 Hold da helt ferie

TV seriály

2020 Når støvet har lagt sig (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
Episode 1 (S02E01)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
2011 Lykke (TV seriál)
2007 Krøniken (TV seriál)
Del 22, 3. Oktober 1972 (S04E02)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 3, 1950 (S01E03)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
Království (TV seriál)
Pandæmonium (S02E04)
Gargantua (S02E03)
Trækfugle (S02E02)
další epizody (4)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1994 Království (TV seriál)
De levende døde (S01E04)
1992 Gøngehøvdingen (TV seriál)
Mørklægning (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1990 Den gode, den onde og den virk'li sjove (TV seriál)
1989 Flickan vid stenbänken (TV seriál)
1985 Jane Horney (TV seriál)

Dokumentární

2005 H.C. Andersen - historien om en digter (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

1989 Med døden inde på livet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky