foto

Christopher Gorham

  • nar. 14.8.1974 (46 let)
    Fresno, California, USA

Biografie

Christopher Gorham se narodil 14.srpna 1974 účetnímu Davidu Gorhamovi a školní zdravotní sestře Cathryn Gorham ve Fresnu, Kalifornie. Herectví se začal aktivně věnovat na základní škole, kde také vyhrál cenu za roli šíleného kloboučníka v Alence v zemi za zrcadlem. Chodil na vysokou školu umění Roosevelt. Kromě herectví se na vysoké škole věnoval také mnoha sportům, včetně bojových umění, jevištního souboje, šermu, kolečkové brusle a společenský tanec.

Zatímco studoval herectví, potkal Anel Lopez se kterou si zahrál ve seriálu POPULAR. Zamilovali se do sebe a jednoho dne, když si udělali piknik, šel Chris do klenotnictví a koupil prsteny. Vzali se 2. ledna 2000.

Hrál v mnoha televizních seriálových hitech a filmech. Nyní bydlí v San Fernando Valley, Kalifornie se svou ženou a dvěma syny, Lucasem a Ethanem.

Iva "ivishka" Tesařová

Herecká filmografie

Filmy

2020 Justice League Dark: Apokolips War
One Night in Miami
2019 The Death and Return of Superman
The Other Side of Heaven 2: Fire of Faith
2018 The Death of Superman
2017 We Love You, Sally Carmichael!
2016 Liga spravedlivých vs Mladí Titáni
Po
2015 DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy
2014 Liga spravedlivých: Válka
2013 Krásná vzpomínka
Yellow Face
2011 Man America
Správná odpověď
The Ledge
2010 10 Minutes
Kluk mojí holky
2006 Rodinný chaos (TV film)
2001 Dean Quixote
Odvrácená strana nebe
1997 Extra život

TV seriály

2019 Nenasytná (TV seriál)
Co nejvíc sama sebou (S02E10)
Dámská bomba (S02E09)
Kráska ve vězení (S02E08)
další epizody (10)
2018 Nenasytná (TV seriál)
Únos (S01E12)
Vítězové vyhrávají. Tečka. (S01E11)
Banánová láska (S01E10)
další epizody (12)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
Ramifications (S02E12)
Lesser Evils (S02E09)
2 $ocky (TV seriál)
A 2 $ocky: Film (S06E22)
A rozpal mě na pódiu (S06E21)
A kuželkový trapas (S06E20)
další epizody (8)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Země normálních (E05)
Sto tisíc úderů srdce (E04)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Vyhaslý (S05E05)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Kansas (S03E20)
Není lehké být zelená (S03E16)
Newyorská serenáda (S03E12)
V utajení (TV seriál)
Gold Soundz (S05E16)
Frontwards (S05E15)
Transport Is Arranged (S05E14)
další epizody (16)
2013 V utajení (TV seriál)
Trompe Le Monde (S04E16)
There Goes My Gun (S04E15)
River Euphrates (S04E14)
další epizody (16)
2012 Nouzové přistání (TV seriál)
Tangled Web (S03E13)
V utajení (TV seriál)
Lady Stardust (S03E16)
Quicksand (S03E15)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
další epizody (16)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Boys to Men (E07)
V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
What's the Frequency, Kenneth? (S02E15)
Horse to Water (S02E14)
další epizody (16)
2010 V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
I Can't Quit You Baby (S01E10)
Fool in the Rain (S01E09)
další epizody (11)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Poslední vzdech (E13)
Komplic (E12)
Láska až za hrob (E11)
další epizody (13)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
Mission La Roca: Part 2 (E20)
Mission La Roca: Part 1 (E19)
Black Book (E18)
další epizody (9)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
The Unclean (E11)
Price of Pleasure (E10)
Little Girl (E09)
další epizody (11)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Fossil (E19)
Rage (E18)
Half-Life (E17)
další epizody (6)
Vzkvétající město (TV seriál)
Monster's Brawl (S01E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Čelní náraz (S03E17)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Skin (E13)
Trouble with Harry (E12)
Dark at the End of the Tunnel (E11)
další epizody (13)
Felicity (TV seriál)
Raising Arizona (S04E14)
Kiss and Tell (S04E13)
Future Shock (S04E12)
2001 Popular (TV seriál)
Promblems (S02E21)
Don't Tug on Superman's Cape... (S02E20)
I Know What You Did Last Spring Break (S02E19)
další epizody (11)
Felicity (TV seriál)
Fire (S04E10)
The Last Thanksgiving (S04E08)
The Storm (S04E07)
další epizody (5)
2000 Popular (TV seriál)
The Consequences of Falling (S02E10)
Are You There God? It's Me Ann-Margret (S02E09)
Misery Loathes Company (S02E08)
další epizody (22)
1999 Popular (TV seriál)
Fall on Your Knees (S01E10)
Wild, Wild Mess (S01E09)
Tonight's the Night (S01E08)
další epizody (10)
Třetí hlídka (TV seriál)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (S02E19)
Správná pětka (TV seriál)
Here and Now (S04E15)
Of Human Bonding (S04E14)
1997 Správná pětka (TV seriál)
Sickness, Health/Richer, Poorer (S04E08)
Positive Attitude (S04E07)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)
2007 Operation Homecoming: Writing the Wartime Experience

Režijní filmografie

Filmy

2017 We Love You, Sally Carmichael!

TV seriály

2014 V utajení (TV seriál)
Starlings Of The Slipstream (S05E12)
2013 V utajení (TV seriál)
River Euphrates (S04E14)
2012 V utajení (TV seriál)
Man in the Middle (S03E13)

Host

TV pořady

1987 Weekend Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky