foto

Zsuzsa Gordon

  • nar. 9.7.1929
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 31.1.2015 (85 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Csudafilm
1988 Egy gazdag hölgy szeszélye (TV film)
1979 Gombó kinn van (TV film)
1978 Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1977 Az elnökasszony (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Nem lönek, csak fúj a szél (TV film)
1974 Vteřiny úzkosti
1973 Hasičská ulice 25
Trójai nők (TV film)
1971 Mraveniště
1970 Pokróc az ablakon (TV film)
1969 Egyszerű kis ügy (TV film)
1968 A férfi (TV film)
Fiúk a térről
1967 Postaláda (TV film)
1966 Fügefalevél
Nem szoktam hazudni
Vidám vasárnap (TV film)
1965 Az asszony beleszól (TV film)
1964 Özvegy menyasszonyok
1960 Egy csirkefogó ügyében (TV film)
Égrenyíló ablak
1959 Probáld meg daddy! (TV film)
1958 Jaká to noc!
1957 Láz
O půlnoci
1955 Poslední hodiny
1953 Panika
1949 Mágnás Miska

TV seriály

1989 Eszmélet (TV seriál)
A szépség koldusa (E02)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1980 Dva výstřely z pistole (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Az idegenlégió (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky