foto

Zsuzsa Lehoczky

  • nar. 18.7.1938 (81 let)
    Szeged, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mágnás Miska (divadelní záznam)
1973 Különös vadászat (TV film)
1971 Nyári játék (TV film)
Tyúkfürösztés (TV film)
1970 Az erkély (TV film)
1969 A Cigánybáró (TV film)
1968 Elméletileg kifogástalan házasság (TV film)
1966 Szerencsés flótás (TV film)
1964 Nyáron egyszerű
1963 Foto Háber
Színészek a porondon (TV film)

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 11 (E11)
Episode 8 (E08)
další epizody (5)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky