foto

Roberto Sessa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Lasciami andare
Nowhere Special
È per il tuo bene
2019 Croce e delizia
Il mondo sulle spalle (TV film)
L'agenzia dei bugiardi
2018 Il testimone invisibile
2017 Hudba ticha
Manželka a manžel
2016 Io non mi arrendo (TV film)
2015 Loro chi?
2014 L'oro di Scampia (TV film)
2012 Příběh mého syna
2004 Maigret: L'ombra cinese (TV film)
Maigret: La trappola (TV film)
2003 Gli insoliti ignoti (TV film)
2002 Tutto in quella notte (TV film)
1999 Morte di una ragazza perbene (TV film)
Utajené zločiny 2: Záhadný dům (TV film)
1998 Leo e Beo (TV film)
1995 Morte di una strega (TV film)
1993 Un'anima divisa in due
1991 Come una mamma (TV film)

TV seriály

2020 Gli orologi del diavolo (TV seriál)
Mare Fuori (TV seriál)
2019 La dottoressa Giò (TV seriál)
2018 La vita promessa (TV seriál)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Medicina generale (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1998 La forza dell'amore (TV seriál)
1996 Un posto al sole (TV seriál)
1995 Voce del cuore, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky