foto

Roberto Sessa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Il testimone invisibile
2017 Hudba ticha
Manželka a manžel
2016 Io non mi arrendo (TV film)
2015 Loro chi?
2014 L'oro di Scampia (TV film)
2012 Příběh mého syna
2004 Maigret: L'ombra cinese (TV film)
Maigret: La trappola (TV film)
2003 Insoliti ignoti, Gli (TV film)
2002 Tutto in quella notte (TV film)
1999 Morte di una ragazza perbene (TV film)
Utajené zločiny 2: Záhadný dům (TV film)
1998 Leo e Beo (TV film)
1995 Morte di una strega (TV film)
1993 Un'anima divisa in due
1990 Come una mamma (TV film)

TV seriály

2018 La vita promessa (TV seriál)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Medicina generale (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1998 Forza dell'amore, La (TV seriál)
1996 Un posto al sole (TV seriál)
1995 Voce del cuore, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace