foto

Kwon Lee

  • nar. 25.2.1974 (44 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Doeorak
2014 Nae yeonaeui gieok
2007 Kkotminam yeonswae tereosageon

TV seriály

2015 Woori yeopjibe EXOga sanda (TV seriál)
2012 Dakchigo kkotminnam baendeu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace