foto

Diane Frolov

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1977 Neuvěřitelný Hulk (TV film)

TV seriály

2018 Chicago Med (TV seriál)
When To Let Go (S04E02)
Be My Better Half (S04E01)
Ties That Bind (S03E06)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Speak Your Truth (S03E01)
Love Hurts (S02E23)
Cold Front (S02E14)
další epizody (4)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Alternative Medicine (S02E06)
Soul Care (S02E01)
Timing (S01E18)
další epizody (5)
Bosch (TV seriál)
Heart Attack (S02E06)
Victim of the Night (S02E03)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Derailed (S01E01)
Bosch (TV seriál)
Chapter Nine: The Magic Castle (S01E09)
Chapter Three: Blue Religion (S01E03)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Čeká tě překvapení (S03E05)
2008 Easy Money (TV seriál)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Domácí kino Sopranů (S06E13)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Studené kameny (S06E11)
Kukuřičné placky (S06E08)
Do masitý části stehna (S06E04)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 V (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)

Herecká filmografie

TV pořady

1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace