foto

Gyula Kovács

  • nar. 17.9.1949 (70 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kojot
2013 Velký sešit
1977 Az ész bajjal jár (TV film)
1975 Historie několika prvních lásek (TV film)
János király (TV film)
1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)

TV seriály

2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Az áthelyezés (S01E01)
1984 Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Megpörkölt pörkölt (E02)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A világcsavargó (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky