foto

Viktória Bajza

  • nar. 11.7.1954 (65 let)
    Subotica, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Az álommenedzser (TV film)
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
1986 Zojka szalonja (TV film)
1983 Nagyvizit (TV film)
1980 A gyilkos köztünk van (TV film)
1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)

TV seriály

1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A zeneszerző magányossága (E10)
A jövő zenéje (E09)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky