foto

Freddie Earlle

  • nar. 24.5.1924
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 7.7.2007 (83 let)
    Estepona, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Býčí oko
Living Doll
1983 Red Monarch (TV film)
1977 It Could Happen to You
1976 Hotel Ritz
I'm Not Feeling Myself Tonight
1975 Melting Pot, The
1974 All I Want Is You... and You... and You...
1972 Alice's Adventures in Wonderland
1970 Praise Marx and Pass the Ammunition
Unfair!
1969 Kouzelný Kristián
Moon Zero Two
1968 Blaho paní Blossomové
1967 Come Spy with Me

TV seriály

1995 Backup (TV seriál)
1990 Inspektor Taggart (TV seriál)
Láska na laně (S05E02)
1989 Snakes and Ladders (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
1986 Farrington of the F.O. (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Triangle (TV seriál)
1979 Room Service (TV seriál)
1978 Going Straight (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 Backs to the Land (TV seriál)
Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Rob Roy (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
1976 Yanks Go Home (TV seriál)
1975 My Brother's Keeper (TV seriál)
Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Bowler (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
Clochemerle (TV seriál)
Golden Bowl, The (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1970 Roads to Freedom (TV seriál)
The Mating Machine (TV seriál)
1969 Christ Recrucified (TV seriál)
Counterstrike (TV seriál)
Hark at Barker (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Never a Cross Word (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
A Study in Scarlet (S02E03)
Druhá skvrna (S02E01)
1964 R3 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
It's a Square World (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1956 Alfred Marks Time (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Hullabaloo (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky